TDA photoTDA photo

TDA Klassisk

"The Drawing Academy står for mig som det fundament, jeg har bygget min karriere på. Her lærte jeg at observere min omverden, om den disciplin det tager at gøre min hobby til mit erhverv og ikke en mindst en masse om mig selv."

Frederik Villumsen, Nørlum
Det bedste grundlag for en karriere i den kreative branche
TDA Klassisk, The Drawing Academys semesterkurset i klassisk tegning, er 19 ugers intens tegnetræning krydret med gæstelærerworkshops i temaer relateret til f.eks. animation, tegneserier og illustration.

Fokus er især på menneskekroppen – et af de sværeste, men også mest interessante motiver. Du vil dog også komme til at tegne genstande, skitse udenfor mm. Tegning er et uvurderligt kommunikationsværktøj og et godt udgangspunkt for en karriere i visuel kommunikation inden for fx animation, computerspil, design, tegneserier og illustration.

Kurset kan med fordel bruges som forberedelse til bacheloruddannelserne på The Animation Workshop. Det kræver ingen tegneforudsætninger at blive optaget.

På kurset tages der udgangspunkt i den enkelte studerendes tegneniveau, så de udfordres og dermed også udvikler sig i deres eget tempo.
 

Croquis med Maria

Kontaktperson

Leder af Tegneakademiet og Visuel Hf
Telefon: +4587554942

Mere info
g.lindebjerg

Ansøg her til forårssemestret TDA Klassisk 2018


Long Study Drawing 1 min film.

Mads Peter Brandstrup Speed Drawing
Mads Peter Brandstrup Speed Drawing