ArkitekturArkitektur

TDA Arkitektur

"The Drawing Academy står for mig som det fundament, jeg har bygget min karriere på. Her lærte jeg at observere min omverden, om den disciplin det tager at gøre min hobby til mit erhverv og ikke en mindst en masse om mig selv."

Frederik Villumsen, Nørlum
TDA Arkitektur, The Drawing Academys semesterkursus i tegning med fokus på arkitektur, er 19 ugers intens tegnetræning krydret med en studietur til Italien, gæstelærerworkshops og foredrag i temaer relateret til arkitektur. Kurset afsluttes med et valgfrit fire-ugers forløb, der forbereder de studerende til arkitektskolernes optagelsesprøver. For studerende, der ikke er interesserede i at deltage i dette forløb, er der mulighed for at afslutte kurset midt i november efter tegnedelen.
Tegning er et uvurderligt kommunikationsværktøj og i arkitektursammenhæng især nyttigt i idefasen, både til at fastholde egne ideer og til at kommunikere dem til andre. Desuden udvikler man gennem tegning sin forståelse for rum, form og lys.

Kurset er relevant for alle, der gerne vil være bedre til at forstå, tegne og kommunikere form og rum. Hele kurset kan bruges som forberedelse til arkitektskolernes optagelsesprøver. Det kræver ingen forkundskaber i tegning at blive optaget.

På kurset tages der udgangspunkt i den enkelte studerendes tegneniveau, så de udfordres og dermed også udvikler sig i deres eget tempo.

 

Kontaktperson

Coordinator, Teacher
Maria Skov Pedersen is a coordinator at The Drawing Academy and Professional Training. Her education...
Telefon: +4587554944

Mere info
Maria.S

Long Study Drawing 1 min film.

Mads Peter Brandstrup Speed Drawing
Mads Peter Brandstrup Speed Drawing