Uddannelser og Kurser

"The Animation Workshop kombinerer meget professionel undervisning på et højt niveau med et personligt og socialt miljø for de studerende"

Arna Diego Snæbjørnsdottir
The Animation Workshop tilbyder en række kurser på forskellige undervisningsniveauer – lige fra intensive weekendkurser i klassisk tegning til anerkendte bacheloruddannelser og EU-støttede masterclasses og efteruddannelseskurser.

Herunder kan du se en kort beskrivelse af alle kurser. Klik på den enkelte kursusbeskrivelse for at læse mere.


Bacheloruddannelser

The Animation Workshop tilbyder tre SU-berettigede professionsbacheloruddannelser: Karakteranimation, Computer Graphic Arts og Grafisk Fortælling. Karakteranimation og Computer Graphic Arts varer 3½ år, og Grafisk Fortælling varer 4 år. Alle uddannelserne er engelsksprogede. Undervisningen varetages af professionelle fra animations-, tegneserie- og spilbranchen og er meget praktisk anlagt med mange muligheder for at få et førstehåndsindtryk af de forskellige trin i en produktion.


Efteruddannelseskurser

The Animation Workshops efteruddannelsesafdeling afholder fast kortere (15 uger) kurser i 3d-animation og VFX, primært for folk i branchen, der skal opdateres eller omskoles i 3d. Derudover holdes løbende masterclasses og workshops inden for forskellige animationsrelaterede områder.


Klassiske tegnekurser

The Drawing Academy tilbyder en vifte af kurser i klassisk tegning, alle på et højt fagligt niveau. De studerende undervises i den klassiske tegnings grundprincipper med afsæt i renæssancemestrenes tegnestil. Kurserne er for alle, der ønsker at forbedre deres tegneevner – fx ansøgere på The Animation Workshops bacheloruddannelser – og der er ingen adgangskrav til kurserne, fordi undervisningen tilpasses den enkelte studerendes niveau.
 

Memoria
Memoria
Memoria
The Saga of Biörn
The Saga of Biörn
The Saga of Biörn
Croquis - af Magnus Møller
Croquis - af Magnus Møller
Croquis - af Magnus Møller