Classical DrawingClassical Drawing

Sommerkurser

Kurser i klassisk tegning, tegneserier og animation af en uges varighed

Så er der åbnet for tilmelding til sommerkurserne - og vi har allerede fået en del tilmeldinger, så skynd dig, hvis du vil have en plads! Igen i år bliver der afholdt tre kurser - i klassisk tegning, animation for begyndere og, som noget nyt, i tegneserier. Kurserne vil finde sted i uge 28, fra lørdag d. 8. til fredag d. 14. juli.

Alle hold undervises på The Animation Workshop, så der bliver rig mulighed for at hygge sammen med deltagerne på de andre hold i pauserne og om aftenen, hvor der vil være forskellige aktiviteter. Lærerne er alle tilknyttet The Animation Workshop, enten som faste lærere eller free-lancere.

Datoer 2017
Lørdag d. 8.- fredag d. 14. juli 2017. Vi mødes kl. 13 den første dag og kurset slutter kl. 13 den sidste dag.

Pris
Prisen for et sommerkursus er 3.700 kr. Følgende er inkluderet i prisen: undervisning, materialer, forplejning. For tidligere elever på The Drawing Academy er prisen dog kun 3200 kr. Skriv til marp@via.dk for mere information om hvordan du kan få denne rabat.

Sommerkursus i Arkitekttegning

På dette kursus leger vi arkitekter og skal tegne bygninger og bymiljøer. Vi skal rundt i Viborg og tegne gamle historiske samt nye, moderne huse. Vi arbejder med nogle af de grundlæggende principper for perspektivtegning, hvordan vi skildrer bygninger og får hele tegningen til at virke overbevisende. Det kommer til at handle om at skabe proportioner, detaljer, lys, skygge, materialitet, begrønning og liv. Vi skal arbejde med hurtige tegninger og også lidt grundigere tegninger. Sidst i kurset skal vi konstruere vores egen arkitektur og tegne den.

Sommerkursus i tegneserier

I dette kursus kommer du til at bruge en uge på at lege med tegning og historiefortælling. Gennem en serie øvelser og små projekter vil underviseren lære dig nogle af den grafiske fortællings grundlæggende principper og udfordre dig til at arbejde med mediet på forskellige måder. Der vil være en blanding af veldefinerede og mere frie opgaver, hvor du kan inddrage dine egne ideer. En introduktion til eksisterende tegneserier og grafiske noveller er også en del af kurset.

Sommerkursus i klassisk tegning

På kurset arbejdes med klassisk tegning, både med og uden model. Vi har en meget håndværksmæssig tilgang til tegning, hvor anatomi og form spiller en vigtig rolle. Vi vil arbejde meget med modeltegning, både hurtige croquistegninger, hvor der øves dynamik, bevægelse og flow i tegningen og længere modelstudier med mulighed for fordybelse. Derudover vil der være en del tegneøvelser uden model, som også veksler mellem hurtige skitser og længere studier. Kurset henvender sig fortrinsvis til unge tegnere, både begyndere og øvede. Underviseren giver individuel feedback alt efter den enkeltes niveau.

Sommerkusus i animation for begyndere

UDSOLGT - skriv til marp@via.dk hvis du vil skrives på ventelisten
Dette kursus er en introduktion til animationsproduktion og henvender sig til dig, der gerne vil prøve at animere. Kurset tager udgangspunkt i øvelser og små filmproduktioner. Du vil som kursist komme igennem hele arbejdsprocessen i en animationsfilm fra idé til færdigt produkt og samtidigt lære grundprincipperne for animation. Der er mulighed for at arbejde med forskellige animationsteknikker som f.eks. flyttefilm, cut-out, modellervoks og computerprogrammet TV-Paint.

Praktiske informationer for alle kurser

Materialer
På alle tre kurser stilles de nødvendige materialer til rådighed, men du er velkommen til at medbringe ekstra materialer, hvis du har lyst.

Unddervisningssprog
Undervisningen er på engelsk, medmindre der kun er danskere på holdet.

Overnatning
Overnatning på en primitiv sovesal eller i telt i nærheden af skolen er inkluderet i prisen. Man skal selv medbringe sovepose, underlag, telt osv. Man er også velkommen til at arrangere en anden form for overnatning for egen regning. Nogle af de steder, der udbyder overnatning til overkommelige priser i Viborg, er:

Klosterpensionen
www.klosterpensionen.dk/dk/
Oasen
www.oasenviborg.dk/
Villa Blåregn
www.villablaaregn.dk/
Lisely
lisely.dk/velkommen
Overlundbakkens Bed and Breakfast
www.bedandbreakfastguide.dk/dk/Midtjylland/Viborg/Overlundbakkens+Pensionat/46.htm
Bed and breakfast Viborg (2)
bedbreakfast-viborg.dk/
Danhostel Viborg
www.danhostel.dk/hostel/danhostel-viborg
 

Sted:
The Animation Workshop, Kasernevej 5, 8800 Viborg

Tilmelding:
Sommerkursus i arkitekttegning

Sommerkursus i tegneserier

Sommerkursus i klassisk tegning

Sommerkursus i animation for begyndere


Vi tager forbehold for aflysninger af kurser hvis der er for få tilmeldinger.

Kontaktperson

Underviser på The Drawing Academy
Maria Skov Pedersen teaches at the Drawing Academy of The Animation Workshop and works as a graphic ...
Telefon: +4587554944

Mere info
Maria.S
Maria Skov Pedersen - af Maria Skov Pedersen
Maria Skov Pedersen - af Maria Skov Pedersen
Maria Skov Pedersen - af Maria Skov Pedersen
Amalie Holst Bloch
Amalie Holst Bloch
Amalie Holst Bloch
Elisabeth Janerka
Elisabeth Janerka
Elisabeth Janerka