Made Flesh

Tegneserie af Lars Kramhøft og Tom Kristensen (Danmark)

Made Flesh er en graphic novel af den danske duo bestående af forfatter Lars Kramhøft og illustrator Tom Kristensen. Lars har udgivet mange noveller, tegneserier, essays og artikler både på tryk og rundt omkring i de mørke afkroge af internettet. Tom er en illustrator med en svaghed for tegneserier. Han laver alt fra børnebøger til horror. En af hans stærkeste motivationskilder er udfordringen om at skabe den perfekte atmosfære og stemning til den givne historie. Han har udgivet tegneserier og illustrerede bøger såsom Deadboy og Urban Cthulhu.
Handlingen i Made Flesh er bygget op omkring en ung arkitekt ved navn Michael. Han må rejse tilbage til det hjemsøgte hus, han kender fra sin barndom, for at blive afklaret med de hjemligheder fra hans fortid, som stadig forfølger ham. Sammen med sin kæreste rusker Michael op i sine gamle minder, hvilket ender med en drabelig kamp mod overnaturlige kræfter fra de dødes rige, som ikke vil lade Michael undslippe igen.
Open Workshop har støttet Made Flesh finansielt i begyndelsen af projektet i forhold til aflønning af webudviklere til iPad versionen af tegneserien og senere i forhold til trykningen. Open Workshop gjorde det ligeledes muligt for duoen at deltage i Weekend of Horrors i Tyskland, hvor Tom og Lars kunne promovere tegneserien. Tom og Lars overvejer en efterfølger, men projektet ligger stadig et godt stykke ude i fremtiden. Made Flesh blev udgivet af Valeta i foråret 2014 i Danmark og senere samme år udgivet på engelsk af en amerikansk udgiver.