VFX Støttepulje

Vil du arbejde med digitale visuelle effekter i din kortfilm? Så er denne pulje til dig!

Baggrund

I perioden 2017-18 driver The Animation Workshop igennem Open Workshop og i samarbejde med Filmtalent en særlig pulje for støtte til VFX-arbejde på live-action talentfilmsprojekter. The Animation Workshop forventer i perioden 2017-18 at støtte 3-5 projekter, hver med et VFX-budget på mellem kr. 20.000 og 50.000,.

Hvem kan søge?

Du kan søge, hvis du har fået støtte til et filmværkstedsprojekt eller har skoleprojekt (og er godt i gang med det), hvor der indgår VFX, eller hvis du har en idé til et filmværkstedsprojekt, hvor der indgår VFX.

Hvad kan man søge?

Du kan søge om effektarbejde af max. to måneders varighed udført at en ung VFX-professionel samt evt. assistenter – svarende til effektarbejde for mellem kr. 20.000 og 50.000.

Open Workshop vil vurdere det nødvendige VFX-arbejde på hvert projekt, baseret på manuskriptet og på et møde med instruktøren, og vil derudfra udvælge de projekter, som Open Workshop har mulighed for at støtte med denne pulje.

Hvornår kan man søge?

Der er ingen fast deadline, men en ansøgningsperiode. Du kan ansøge fra d. 6. oktober til d. 1. december 2017.

Hvordan ansøger man?

Modtager du produktionsstøtte i forvejen, skal du udfylde og indsende dette onlineskema med kontakt- og projektoplysninger, dit manuskript samt en liste (med reference til sidetal i manuskriptet), hvor du beskriver hvilke VFX-effekter, du ønsker skal produceres.

Modtager du ikke støtte i forvejen, skal du søge om støtte til hele projektet, hvorefter en ekstern filmkonsulent vil foretage en kunstnerisk vurdering.


Spørgsmål og kontakt
Tim Leborgne
tim@via.dk
87 55 49 52