ShoeShoe

Open Workshop

Open Workshop er et livligt, internationalt talent- og projektudviklings/produktionscenter for animation, film, grafiske fortællinger, spil, samt cross- og transmedia projekter, støttet af Det Danske Filminstitut og Viborg Kommune. Open workshop er en del af Film Talent, et samarbejde mellem de 4 store filmværksteder i Danmark: Køkenhavn, Aarhus, Odense og Viborg (Open Workshop). Open Workshop stiller det kreative miljø, faciliteter, materiale og i særtilfælde økonomisk støtte til rådighed for animationsproduktioner og animationsrelaterede projekter i bred forstand. Omkring 100 projekter støttes årligt af Open Workshop.

Open Workshop fungerer som et kunstnerisk center med mulighed for ophold, hvor både spirende talenter og professionelle har mulighed for at bo og arbejde i et meget kreativt, og alsidigt værkstedsmiljø, mens de udvikler eller producerer projekter alene eller i samarbejde med andre. Kunstnerne har adgang til de dygtigste konsulenter i animationsindustrien fra Danmark, EU, USA og Asien, som bliver hentet ind fra de bedste studier i branchen. Desuden har nyetablerede virksomheder mulighed for at ansøge om udviklingsstøtte til deres projekter, så Open Workshop støtter både interne og eksterne projekter.

Kunsterne styrker deres håndværksmæssige kompetencer såvel som deres forståelse for forretningsprincipperne forbundet med udviklingen og produktionen af animationsrelaterede projekter igennem workshops, masterclasses, kompetent rådgivning, pitch- og præsentationstræning, og deres daglige arbejde med projekterne. Open Workshop spotter målbevidste, originale, og dygtige talenter og guider dem i den rigtige retning. Matchmaking og netværksaktiviteter bliver afholdt for at knytte virksomheder og kunstnere tættere sammen.

Hvis du vil være en del af Open Workshops unikke animationsmiljø og arbejde side om side med andre kreative og inspirerende mennesker, så kig under ansøgning og send os et ansøgningsskema.

Administrative Praktikforløb

Hvert semester leder vi også efter praktikanter som kan assistere Open Workshop lederen og koordinatoren med administrative opgaver. Aktive praktikopslag vil være opslået herunder som links (pdf).

Praktik i efteråret 2017 - Assistant Coordinator
 


Partners OW

Præsentation

OW presentation
OW presentation
 

Kontakt

Tim.L
Tim Leborgne
Leder af efteruddannelse og Open Workshop