Out of a ForestOut of a Forest

Faciliteter

Produktionsudstyr
The Animation Workshop har produktionsudstyr (både soft- og hardware) af højeste kvalitet til forskellige typer af produktioner, (2D, 3D og stop motion) inden for præproduktion, produktion og postproduktion.

Lydstudie
The Animation Workshop råder over et fuldt udstyret lydstudie til optagelser af speak og musik til husets film- og spilproduktioner. Tilknyttet er et øvelokale, der danner base for et fantastisk kreativt miljø for både studerende, ansatte og tilknyttede udøvende musikere.

Bibliotek
The Animation Workshop har et lille bibliotek, der er åbent for alle studerende og ansatte på The Animation Workshop. Biblioteket råder over en stor samling kort- og spillefilm, animerede såvel som real fim. Der er over 600 DVD’er med mere end 2000 titler på biblioteket. Derudover er der en bogafdeling, med bøger om filmproduktion, animation (teori og praksis), kunst og design, instruktionsbøger om den væsentligste software, samt tegneserier.

Man kan låne 3 enheder af gangen i en uge. For at låne på biblioteket, skal man udfylde en blanket med registreringsnummer på det valgte materiale, samt eget navn, klasse og e-mail adresse. Dette bliver efterfølgende registreret i bibliotekets database.

Biblioteket er placeret på 1. sal i bygning 105