Exterior 2Exterior 2

Boliginformation for kursister på The Drawing Academy

The Animation Workshop råder ikke over studieboliger. Skolens rolle er at formidle forskellige muligheder for boliger og bidrage til at skabe kontakt mellem boligselskaber og nye studerende, samt at assistere med sprog barrierer hvis nødvendigt. Hvis man har spørgsmål om indkvartering eller hvis man har brug for sproglig assistance, kan man kontakte taw.housing@via.dk.

Camp Logos
Kollegiebyggeriet Camp Logos (ejet af Boligselskabet Sct. Jørgen) er beliggende lige ved siden af skolen og huser mange af vores studerende. Værelser og lejligheder på Camp Logos er møblerede.

Tilgængeligheden i Camp Logos er meget begrænset pt. En ny bygning, der forventes færdig ultimo 2017/2018, er dog under udvikling. Skolen kontakter alle kommende elever med nærmere information om Camp Logos, tilgængelighed og priser snarest efter man er optaget på skolen.

For yderligere information om Camp Logos, kontakt Boligselskabet Sct. Jørgen på mail: udlejning@bsjviborg.dk eller besøg website: www.bsjviborg.dk.

Det er vores erfaring, at mange af vores studerende til sidst flytter ind i en delelejlighed i byen. Vi anbefaler, at du lægger vejen forbi vores Hou-sing-gruppe på Facebook: “The Animation Workshop Housing Forum” - hvor nuværende studerende søger efter nye roommates og nye lejere til de lejligheder, de selv flytter fra. På gruppen er det også muligt at finde medstuderende til delebolig.

Hvis du gerne selv vil finde en bolig, kan disse hjemmesider være en hjælp:

www.danhousing.dk (mange delevenlige lejligheder I midtbyen)
www.ungbo-viborg.dk
www.boligviborg.dk
www.danbolig.dk
www.bachgruppen.dk
www.boligportal.
www.Akutbolig.dk


Hvad koster det?
Kollegieværelser i Viborg koster typisk mellem 2.300 og 3.500 kroner om måneden – det afhænger af størrelsen og private kontra delte faciliteter. Prisen er eksl. udgifter til vand, elektricitet, varme og internet, der nor-malt vil løbe op i ca. 600 om måneden i alt. Vælger man at dele en lej-lighed, er prisen per lejer afhængig af størrelsen, beliggenheden og an-dre faktorer, men den vil sjældent være markant forskellig fra prisen på et kollegieværelse.

Danske studerende kan typisk søge om boligstøtte til kollegieværelser med eget te-køkken og bad.