TAW buildingTAW building

Besøg The Animation Workshop

Rundvisning

Åbent Hus
The Animation Workshop har hvert år i februar og oktober åbent hus. Næste åbent hus-arrangement er torsdag den 8. februar 2018 i forskellige lokaler på The Animation Workshop, og du er velkommen til at komme og gå, som du har lyst.

På Åbent hus kan du høre mere om vores uddannelsestilbud og deres indhold. Derudover vil vi også komme ind på, hvad adgangskravene er, og hvordan procedurerne er i forbindelse med at søge om optagelse. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at stille spørgsmål og eventuelt tale med nogle af de nuværende studerende. På Åbent hus vil der desuden være mulighed for en rundvisning på skolen, hvor du får lejlighed til at se de studerende arbejde med deres opgaver.

Endelig vil det være muligt at få kritik på medbragte tegninger og andet materiale.

Program

14:00 Intro til bachelorkurserne, Big Classroom
14:00 Åbent hus på Visuel Hf, Cathedral
14:40 Oplæg, Karakteranimation og CG Arts, Big Classroom
14:40 Oplæg om The Drawing Academy, Temple
15:30 Oplæg om Grafisk fortælling, Big Classroom
15:30 Oplæg om The Drawing Academy, Temple
16:15 Croquis-session, TDA
17:00 Besøg på Camp Logos, afgang fra Høgni
14.30 – 18.00 • Feedback på tegninger i Tupilaq (CGA), Tove Jansson (CA) & Mikkelsen (GS)

Har du lyst til at deltage i Åbent hus, så tilmeld dig her (der er ikke et begrænset antal pladser som sådan, men arrangementet vil blive skaleret efter fremmødet).

Er det ikke muligt for dig at deltage på åbent hus, er du stadig velkommen til at besøge skolen og få en rundvisning. Vi prøver at samle de forskellige henvendelser på en dag alt efter hvor stor efterspørgslen er. Kontakt Nathalie Hentze Nielsen (nahn@via.dk) for flere oplysninger.

Skoler
Skoler kan besøge The Animation Workshop og få en rundvisning. En rundvisning tager typisk 1-1½ time. Rundvisningen kan også kombineres med en kreativ workshop på The Animation Workshop mod betaling. Se information længere nede på siden.

Andre grupper, foreninger mv.
Det er også muligt for andre grupper, foreninger, klubber mv. at besøge skolen til en rundvisning (evt. med filmforevisning) mod betaling. Kontakt Nathalie Hentze Nielsen (nahn@via.dk) for information omkring priser og for at aftale tidspunkt.
 

Workshop

The Animation Workshop har stor erfaring med at lave workshops for alle aldersgrupper. En workshop kan laves med eller uden rundvisning.

Vi laver workshops i f.eks:
  • Tegning
  • Tegneserietegning
  • Mangategning
  • Animation
Alle workshops laves mod betaling. Kontakt os for mere information.

Sidder du med yderligere spørgsmål omkring rundvisning eller workshops eller ønsker du at tilmelde dig selv eller din klasse/gruppe, findes der kontaktinfo nederst på siden.

Giv en workshop i gave. Læs mere her.