InteriorInterior

Ansøgning og optagelse

Der er ingen adgangskrav til The Drawing Academys kurser.
Normalt er der 20-25 elever på hvert hold.

Ansøgningsskema
TDA Arkitektur forår 2018: Kommer snart
Tilmeldingsfrist: 13. Oktober 2017

Ansøgningsprocedure
Der er ingen adgangskrav til The Drawing Academys kurser, så formålet med samtalen er at give os en fornemmelse af den enkelte ansøgers evner, engagement, ansvarlighed og selvdisciplin. Det vigtige er ikke at være god til at tegne, men at være motiveret og villig til at lære. Samtalen og tegneprøven hjælper underviserne på The Drawing Academy med at justere de pædagogiske metoder, så de passer til den enkelte elevs evner.
Samtalerne vil finde sted efter ansøgningsfristen. Hvis en ansøger er forhindret i at deltage i prøven og interviewet på dét tidspunkt, kan der aftales en alternativ dato.

Ansøgere bosat i Danmark
Ansøgere, der bor i Danmark, vil blive inviteret til en samtale på The Drawing Academy. Forud for samtalen skal du have lavet en lille tegneopgave, som skal medbringes til samtalen. Du er også velkommen til at medbringe et udvalg af sine egne tegninger til interviewet. Der gives nærmere besked om tegneprøven efter at ansøgningsfristen er udløbet.

Ansøgere fra udlandet
Ansøgere, der ikke er bosat i Danmark, vil blive inviteret til en samtale over Skype. Forud for samtalen skal du have lavet en lille tegneopgave. Tegningerne herfra skal enten uploades online eller sendes til os per e-mail eller post før samtalen. Tegninger sendt per post vil ikke blive returneret, så vær venlig at sende kopier.
BEMÆRK: Studerende fra udenfor EU kan højst opholde sig i Danmark i 90 dage, før deres turistvisum udløber. Men de kan følge kurset i de tre måneder. Prisen for det er 16.000 kr.