Carmen Crush
Carmen Crush
Friskbagte tegnetalenter viser sig frem

Sommerlæsning

Fredag den 9. juni blev det allerførste kuld afgangsstuderende fra Grafisk Fortælling udklækket. De tilbragte det sidste af deres otte semestre på The Animation Workshop med at lave 30-100 siders tegneserier eller story bibles, og nu kan du bese dem alle ganske gratis lige her! Skynd dig over og læs deres poetiske, humoristiske, dramatiske og surrealistiske fortællinger om alt fra deprimerede superskurke og børnewrestlere til kærlighedstrekanter og børn, der kæmper for at få kontakt med deres forældre. Der er noget for enhver smag, og flere af projekterne er netop nu ved at finde udgivere ude i verden.
World Building
World Building
Nyt semesterkursus!

World Building

Vidste du, at man kan leve af at skabe fiktionsverdener som Star Wars, Lord of the Rings og mange flere? I efteråret 2017 udbyder The Animation Workshop et spritnyt semesterkursus for professionelle fra alle hjørner af det creative felt, som introducerer dig til World Building og guider dig igennem at skabe og konceptualisere helt nye verdener. Kurset kan blive dit første skridt på vej mod en karriere inden for vækstbranchen World Building! Læs mere
Storyboarding
Storyboarding
Endnu et nyt semesterkursus!

Storyboarding

Er du animator eller tilsvarende og vil gerne specialisere dig i storyboarding? Så er vores nye semesterkursus i Storyboarding lige, hvad du står og mangler. I løbet af kurset vil du udvikle et portfolio og få et sæt redskaber, som vil øge dine chancer for at blive hyret som storyboarder på tv-serier, animerede spillefilm og VFX-baserede live action-film betragteligt! Ansøgningsfristen er primo juni, og kurset starter i september. Mere info følger!