Open House
Open House
Besøg the Animation Workshop

Åbent hus

Torsdag den 11. februar 2016 afholder The Animation Workshop åbent hus. Kom og hør om vores uddannelser, oplev miljøet, mød nuværende studerende og få feedback på dine tegninger!

Mere info - tilmelding!
Background
Background
Ansøgere til Grafisk Fortælling:

Klar, parat ...

Tegneserietegnere er den moderne billedfortællings renæssancemænd og -kvinder. For at skabe en helstøbt tegneserie skal du kunne generere ideer, skrive manuskripter, designe miljøer og karakterer, kommunikere visuelt - for ikke at nævne tegne godt. Målet med vores fire-årige bachelor i Grafisk Fortælling er at uddanne de største talenter fra Europa og resten af verden til fremragende tegneseriefortællere og siden introducere dem til alle de tilstødende felter, hvor de også kan anvende deres alsidige færdigheder. Vi optager 20 studerende hvert andet år, og næste ansøgningsfrist er 15. marts 2017 - opdaterede ansøgningskriterier er online nu.
Drawing & Vis
Drawing & Vis
Tilmelding åben for Foråret 2017

Drawing & Visualization kursus

  • Studerer du kunst, illustration, design, arkitektur eller lignende?
  • Har du lyst til at dedikere et semester til at forbedre dine tegneevner markant?
Så er “Drawing and Visualization” kurset for dig! Semesterkurset er en fremragende mulighed for at fokusere på tegning som et håndværk og som et kommunikationsredskab. Tilmelding til Foråret 2017 er åben. Semestret løber fra den 23. januar til den 2. juni, 2017. Læs mere