Det er her, det sner

Kom og vær social

Hvis du gerne vil følge med i livet på The Animation Workshop - hvad laver de studerende, hvad er det nye og meget mere - så er der masser at komme efter på vores Facebook-side, vores Twitter-feed og vores Instagram-profil. Og så er der jo vores Tumblr, hvor du kan nyde de studerendes tegninger, tegneserier og animation! Hvis du vil holde dig løbende opdateret, kan du "synes om" os, "følge" os og måske endda slå notifikationer til på Facebook, nu hvor updates fra sider stort set ikke distribueres længere - du skal være så hjerteligt velkommen!
Anidox:Lab 2017
Anidox:Lab 2017
Udvikl animerede dokumentarer

AniDox:Lab - Ansøg nu

Ansøgningsfrist: 1 december, 2016

AniDox:Lab tilbyder talentfulde filmskabere indenfor dokumentar og animation muligheden for at beskæftige og engagere sig i det bedste fra begge verdner.

Workshoppen vil omhandle både tidsbaseret filmisk tilgang såvel som digitale platforme, der tillader flere handlings- og tidsforløb.

Læs mere.
Drawing & Vis
Drawing & Vis
Tilmelding åben for Foråret 2017

Drawing & Visualization kursus

STADIG LEDIGE PLADSER!
  • Studerer du kunst, illustration, design, arkitektur eller lignende?
  • Har du lyst til at dedikere et semester til at forbedre dine tegneevner markant?
Så er “Drawing and Visualization” kurset for dig! Semesterkurset er en fremragende mulighed for at fokusere på tegning som et håndværk og som et kommunikationsredskab. Tilmelding til Foråret 2017 er åben. Semestret løber fra den 23. januar til den 2. juni, 2017. Læs mere