World Building
World Building
Nyt semesterkursus!

World Building

Vidste du, at man kan leve af at skabe fiktionsverdener som Star Wars, Lord of the Rings og mange flere? I efteråret 2017 udbyder The Animation Workshop et spritnyt semesterkursus for professionelle fra alle hjørner af det creative felt, som introducerer dig til World Building og guider dig igennem at skabe og konceptualisere helt nye verdener. Kurset kan blive dit første skridt på vej mod en karriere inden for vækstbranchen World Building! Læs mere
Storyboarding
Storyboarding
Endnu et nyt semesterkursus!

Storyboarding

Er du animator eller tilsvarende og vil gerne specialisere dig i storyboarding? Så er vores nye semesterkursus i Storyboarding lige, hvad du står og mangler. I løbet af kurset vil du udvikle et portfolio og få et sæt redskaber, som vil øge dine chancer for at blive hyret som storyboarder på tv-serier, animerede spillefilm og VFX-baserede live action-film betragteligt! Ansøgningsfristen er primo juni, og kurset starter i september. Mere info følger!
TDA Architecture
TDA Architecture
Vores nyeste tegnekursus

TDA Arkitektur

Er du arkitekt, bygningskonstruktør eller lignende, og vil du gerne blive dygtigere til at tegne og visualisere dine designs? Eller vil du gerne være arkitekt og er på udkig efter et kursus, som kan forbedre dine chancer for at blive optaget på drømmestudiet? Så er vores nyeste tegnekursus, TDA Arkitektur, måske noget for dig!