Classical Drawing
Classical Drawing
Søg ind på tegneskolen nu

Et semester med klassisk tegning

Ansøgningsfristen for forårssemestret på The Drawing Academy er 14. november. Her lærer studerende at mestre klassisk tegning, hvilket er et uvurderligt kommunikationsværktøj og et godt udgangspunkt for en karriere i visuel kommunikation inden for fx design, reklame, arkitektur, animation og meget mere. Kurset kan med fordel bruges som forberedelse til bacheloruddannelserne på The Animation Workshop og det kræver ingen tegneforudsætninger at blive optaget. Læs mere her.
AniDox:Lab - Victoria Musci
AniDox:Lab - Victoria Musci
Kom og lav animerede dokumentarer

AniDox Residency

Ansøg nu for at blive en del af ANIDOX:RESIDENCY på The Animation Workshop og få et tilskud til din produktion. Projektet støtter korte animations dokumentarfilm af internationale filmmagere. Deadline: 17 Oktober, 2016. Få mere information på Anidox's hjemmeside.
Drawing & Vis
Drawing & Vis
Tilmelding åben for Foråret 2017

Drawing & Visualization kursus

  • Studerer du kunst, illustration, design, arkitektur eller lignende?
  • Har du lyst til at dedikere et semester til at forbedre dine tegneevner markant?
Så er “Drawing and Visualization” kurset for dig! Semesterkurset er en fremragende mulighed for at fokusere på tegning som et håndværk og som et kommunikationsredskab. Tilmelding til Foråret 2017 er åben. Semestret løber fra den 23. januar til den 2. juni, 2017. Læs mere